Ormrot

Available only in Europe.Read more
$ 18
Available
Temporarily out of stock
.
Temporarily out of stock
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available!

Share this!

IDUN Mineral duo shadows are available in both matte and shimmering shades. Each product contains a brighter and darker shade, which gives you the opportunity to combine the colors to create everything from a day-to-day makeup to a festive evening makeup.

Ingredients are carefully selected to suit people with sensitive eyes and contact lenses.

Content: (2 x 1.5 g)

Mica, Zinc Oxide, +/- C.I. 77891, C.I. 77492, C.I. 77491, C.I. 77499

Average rating 4/5 based on 2 reviews.


sv
superfin både till vardag och fest!
sv
Väldigt fin men överensstämmer inte ett dugg med bilden på hemsidan! I verkligheten är den ljusa inte alls åt det bruna hållet utan helt guldfärgad och den mörka är ännu mörkare och med lite guldstoft i. De båda påminner mkt mer om hur de 2 högra ser ut i Brunkulla. Den är välpigmenterad, dryg, och väldigt enkel att få bra resultat med samt framhävde det gröna i ögonen vilket uppskattades väldigt mkt.
Själva produkten får 4/5 stjärnor och skulle fått 5 om den verkligen hade sett ut som på bilden då det var just de nyanserna jag var ute efter.
Men själva förpackningen får endast 1 stjärna och skulle fått 0 om det inte vore för den praktiska lilla spegeln. Jag anser inte att det ska krävas blodutgutelse och en halv evighet med att försöka öppna den överhuvudtaget och för att slippa det igen så får den förvaras öppen men i en liten väl tättförslutande burk som egentligen är till för matvaror. Nackdelen är att jag inte kan ta med mig den någonstans pga det utan kan enbart användas de gånger jag sminkar mig hemma!
Operation & Production Wikinggruppen
Facebook MessengerSend a messageMessage
USD
Categories
Shop
Information
About mineral makeup