Dela
Dela

Sommar 2016

Sommaren är här med nya produkter för den perfekta sommarlooken. Naturligt rosiga kinder med rouge i skira nyanser och solkyssta kinder med bronzern Midnattsol. Vi önskar alla en underbart vacker sommar.

Nya ansiktsprodukter
I serien ingår pressade mineralpuder i tre nyanser som används för att fixera foundation samt ge extra täckning. Dessa har fått namnen Ljuvlig, Vacker och Underbar och har ljus/neutral, ljus/varm och medium ton. Även ett lystergivande puder, Tilda, adderas till sortimentet och kan användas till skulptering och för att ge extra lyster. Lagom till sommaren lanseras även de två nya rougen Åkerbär och Tranbär i korall respektive ljusrosa nyans samt en lystergivande bronzer, Midnattssol.

Pris 265 kr/st.

Nya borstar
Till de nya ansiktsprodukterna lanserar IDUN Minerals två nya borstar. Stippling Brush används för att applicera alla typer av ansiktsprodukter och ger perfekt HD-resultat. Kombinationen av korta och långa borststrån gör appliceringen felfri. Till sortimentet adderas även den multifunktionella Face Definer Brush som kan användas för att skulptera och definiera men även för att ta bort överflödig makeup, exempelvis under ögonen. Precis som övriga borstar i IDUN Minerals sortiment är de tillverkade av finaste syntet, taklon.

Pris 149 resp. 129 kr/st.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Svara på denna fråga: *

Kemistens 3 intressanta fakta du inte visste om din hud

Läs mer

Sommarens måsten!

Läs mer

Mascara & Allergi

Läs mer

Allergivänligt smink

Läs mer

Problemhy – Smink för acne, rosacea & finnar

Läs mer

Skönhet kan tänkas banalt när man är sjuk, men det gör att man kan hitta sig själv igen

Läs mer

Vad innehåller smink?

Läs mer