Dela
Dela

Majnyheter

Äntligen är maj här vilket innebär lansering av våra nya produkter!

Vi har nu lanserat flera nyheter för ögon och läppar. Nuvarande sortiment kompletteras med en vegansk volymmascara, ögonpennor i nya nyanser, en ny ögonskuggsprimer i pressad form och läppennor. Alla produkter innehåller högrenade mineraler och är fria från onödiga tillsatser. De har utvecklats för att passa alla, även de med känsliga ögon och kontaktlinsanvändare.


Dessutom har IDUN Minerals i samarbete med Apoteket lanserat utökade färgnyanserna för ansiktet bestående av 9 nya foundationnyanser (både i flytande samt puderform), vilket innebär att utbudet har fördubblats (från 9 till 18 stycken). Dessutom innehåller de utökade färgnyanserna tre puder samt tre heltäckande concealers.
Alla de utökade färgnyanserna har gjorts exklusivt i samarbete med Apoteket, där produkterna finns att köpa.

 

Utökade färger

IDUN Minerals har tillsammans med Apoteket tagit fram nio fler nyanser till foundationutbudet.
Sedan tidigare har nyanserna gått från Jorunn (extra ljus) till Embla (varmt medium mörk). Nu är de utökade från Sigrid (olivbeige) till Helga (intensivt mörk).
Även dessa foundations är mineralsfoundations och består av 100% mineraler.
Finns i både puder- samt flytande form. Foundations i puderform innehar SPF 15.

Concealer

Utöver mineralconcealern Strandgyllen finns nu tre nya heltäckande concealers i nyanserna Strandlilja (medium), Månviol (ljusbrun) och Lövkoja (mörkbrun). Dessa concealers är i krämform, blandbara och passar för alla hudtyper, även de känsligaste.

Puder

IDUN Minerals utökar sina transparanta puder med Makalös (ljusbrun), Fantastisk (medium brun) och Otrolig (mörkbrun). Dessa puder ger en täckande yta med en sammetsfinish.

Magna

Mascaran Magna är en 100% vegansk mascara som ger extra volym till fransarna och som man kan bygga på fransarna för en ännu mer ökad volym. Formulan är krämig och enkel att applicera och den rundade borsten ger ett definierat resultat utan klumpar. Dessutom består mascaran av högrenade mineralpigment.

Precis som IDUN Minerals övriga mascaror är även Magna oftalmologiskt testad och passar även de med känsliga ögon och ögonlinsbärare.

Läppennor

Alla IDUN Minerals läppennor ger färg till läpparna och hindrar läppstiftet från att flyta ut. Läppennorna har en krämig textur, finns i fyra intensiva färger som håller hela dagen samt innehåller vårdande kokosolja och passar även de mest känsliga personer.

De är även lätta att applicera på önskat vis då de innehåller både en integrerad pennvässare som ger en mer intensiv färg och för att markera läpplinjen, men även med ett sudd för ett mer mjukt resultat. De fyra färgerna är döpta efter berömda svenska skådespelerskor och är utvecklade för att passa bra till IDUN Minerals läppstift.

Greta är en vinröd läppenna som är döpt efter Greta Garbo. Greta passar bra till läppstiften Björnbär, Vinbär och Sylvia.
Harriet har en brun/beige färg döpt efter Harriet Andersson. Harriet passar bra till läppstiften Krusbär, Lingon, Katja och Stina.
Bibi är en rosa/beige läppenna som är döpt efter Bibi Andersson. Bibi passar bra till läppstiften Jungfrubär, Alice, Elise och Filippa.
Anita är en läppenna i en klassisk röd nyans som är döpt efter Anita Ekberg. Anita passar bra till läppstiften JordgubbKörsbär och Ingrid Marie.

Ögonpennor

IDUN Minerals ögonpennor hjälper att definiera ögonen lite extra och har en mjuk formula som är smidig att applicera samt är utvecklade för att passa känsliga ögon samt ögonlinsbärare. Båda ögonpennorna har inbyggda vässare samt sudd för att få antingen en skarp eller mjuk applicering.
Ögonpennorna innehåller högrenade mineralpigment där Hav har en klarblå nyans och Aska en grå nyans. 

Näckros

Näckros är en ögonskuggsprimer i pressad form som hjälper dig att fixera ögonskuggan så att den sitter på plats hela dagen. Näckros innehåller högrenade mineraler och är fri från silikoner. Den är utvecklad för att passa alla hudtyper, även de känsliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Svara på denna fråga: *

Kemistens 3 intressanta fakta du inte visste om din hud

Läs mer

Sommarens måsten!

Läs mer

Mascara & Allergi

Läs mer

Allergivänligt smink

Läs mer

Problemhy – Smink för acne, rosacea & finnar

Läs mer

Skönhet kan tänkas banalt när man är sjuk, men det gör att man kan hitta sig själv igen

Läs mer

Vad innehåller smink?

Läs mer